Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Bij camouflagetherapie worden huidaandoeningen tijdelijk minder zichtbaar gemaakt door het gebruik van camouflageproducten. Dit zijn crèmes die 40-50% pigment bevatten. Na het gebruik van een fixeerpoeder is de camouflage water- en veegvast en bestand tegen transpiratie. De huidtherapeut zal samen met u de juiste kleur(en) bepalen en u de juiste camouflagetechnieken aanleren.

Naast de standaard camouflagetherapie gebruikt Care ook minerale make-up. De minerale camouflage poeders bevatten natuurlijke pigmenten en zijn vrij van talk, zetmeel, kleurstof en parfum. De minerale poeders sluiten de poriën in de huid niet af, maar versmelten met de huid. Dit maakt dat de poeder niet zwaar aanvoelt op de huid en verhoogt het draagcomfort. Daarnaast bevatten de poeders een natuurlijke zonbescherming met factor SPF 26.